My Life Online
Image default
Hobby en vrije tijd

Leuke fietsaccessoires als Sint cadeau

Sinterklaas is weer in het land en dat is voor de meeste kinderen natuurlijk weer dikke pret. Heb jij ook kinderen? Dan is het soms lastig om leuke sinterklaas cadeautjes voor je kids te vinden. Wil je iets geven dat je kind leuk vindt, maar dat tegelijkertijd ook een nuttig cadeau is? Kies dan voor fietsaccessoires.

Nuttige Sint cadeau’s

Niet alle fietsaccessoires zijn nuttig te noemen. Zo zijn een bloemenslinger en stuurbloem wel een mooi aanvulling en fietsdecoratie, maar voegen ze niets toe aan de veiligheid. Een fietsbel of fietsverlichting doet dat wel! Heeft jou kind nog geen fietsbel op de fiets? Dan is dit nu een mooie gelegenheid om er eentje te kopen. Zorg dat de fietsbel in dezelfde kleurentinten zijn als de kinderfiets of kies een bel met een bepaald thema. Fietsbel dino is bijvoorbeeld heel leuk voor jongetjes en de fietsbel met spiegeltje is heel leuk voor meisjes.

Fietsverlichting hierbij denk je eigenlijk gelijk aan een achterlicht en voorlicht. Maar heeft je kind die al op de fiets zitten, kies dan voor spaakreflectoren zodat je kind op de fiets ook vanaf de zijkanten goed zichtbaar is. Je kunt ook wielverlichting kopen. Dat is een soort kerstverlichting voor je fiets. Dat vinden kinderen natuurlijk helemaal leuk, en hiermee is je kind op de fiets ook goed zichtbaar.

Handige fietstas of fietskrat

Nog enkele handige dingen voor kinderen en hun fiets zijn een fietstas of fietskrat. Gaat je kind dagelijks met de fiets naar school? Dan kan zo iets heel handig zijn. De schooltas en gymtas kunnen dan makkelijker vervoerd worden. Hoewel de meeste kinderen het liefst een fietskrat willen, raden wij altijd fietstassen aan. Hiermee zit het gewicht voornamelijk aan de achterkant van de fiets en rust deze niet zo zeer op het stuur. Als je het gewicht voornamelijk aan de voorkant zet, stuurt dat iets lastiger. Nou dat waren weer wat handige ideeën om als cadeau voor sinterklaas aan je kids te geven. Hopelijk heb je er iets aan!

 

fietsaccessoires