My Life Online
Image default
Telefonie

iPhone 6 hoesje

‘Wil je een iPhone 6 hoesje kopen? Ik natuurlijk een goed prijsje voor je regelen.’ Deze vraag is inmiddels al tientallen keren naar mijn hoofd geslingerd. Een vriend van mij werkt namelijk voor een webshop die covers voor smartphones verkoopt.

Verkopen van iPhone 6 hoesje

Niet alleen ik, maar iedereen in zijn omgeving is al meerdere malen gevraagd of ze een iPhone 6 hoesje willen kopen. Inmiddels is hij al aantal maanden in dienst bij de webshop en ik vraag mij af hoeveel zijn mond op mond reclame heeft bijgedragen aan de verkoopaantallen van het bedrijf. Echter val hem niet te verwijten dat hij zijn best niet doet. Toch is het ook niet het meeste voorkomende baantje voor een student, werken in een webshop. De meeste studenten werken nog in de supermarkt of ze werken lange avonden in de kroeg. Vaak zijn studentenlonen erg laag, maar blijkbaar brengt het werken bij een webshop veel geld in het laatje.

Luxe

Het is natuurlijk geen verrassing dat die vriend van mij zelf een iPhone 6 hoesje heeft voor zijn iPhone, maar sinds hij in dienst is bij de webshop is hij een luxer leven gaan leiden. Dure kleren, dure spullen, eigenlijk geeft hij overal meer geld aan uit. Ik ga natuurlijk niet ontkennen dat ik daar ook profijt van heb, ik ben zijn luxe levensstijl ook totaal niet gewend. Het is dan ook logisch dat hij erg blij is met zijn baan bij de webshop, want hij verdient daar erg goed voor een student.

Vakkenvuller

Als ik ooit een keer het geld bij elkaar heb gespaard voor een iPhone 6, dan zal ik mijn iPhone 6 hoesje wel kopen bij de webshop waar hij werkt. Echter moet ik het nog doen met een baantje als vakkenvuller bij de Jumbo en ik kan je wel vertellen dat de lonen daar niet bepaald hoog zijn. Vandaar dat het dan ook nog wel een tijdje zal duren voordat je mij zal zien met een iPhone 6.

Voor meer info : http://www.iphonehoesjes.nl/iphone-6-hoesjes