My Life Online
Image default
Vervoer en transport

Keurige chauffeur en luxe business taxi

Keurige chauffeur en luxe business taxi

Na een vlucht wil iedereen het liefst zonder gedoe zo snel mogelijk naar het hotel of naar de afspraak kunnen worden gebracht. Dat geldt zeker voor mensen die dagelijks in het zakenleven actief zijn. Tijd is geld en het vervoer moet daar altijd op berekend zijn. Bij https://www.goedkoopnaarschiphol.nl kunt u daarom kiezen uit verschillende vormen business taxi die volledig aansluiten op de eisen en wensen van u en uw gasten. Een business taxi is voorzien van getinte ramen en airconditioning. De business taxi wordt bestuurd door een keurige chauffeur die gekleed zal zijn in een smetteloos kostuum. Al onze business taxi chauffeurs spreken Nederlands en Engels.

 

 

Business taxi mogelijk voor één persoon tot groepen

De business taxi die voor uw gast, of gasten, bij ons wordt besteld is te allen tijde schoon en fris. De rit met de business taxi is niet alleen bedoeld om uw gasten van de luchthaven naar hun accommodatie of een afspraak te vervoeren, maar dient er tevens voor dat zij zich even kunnen ontspannen. In overleg met u kunnen wij eventueel zorgen voor het vervullen van specifieke  wensen voor uw gasten als zij aankomen op de luchthaven of daar naar toe moeten worden vervoerd. Als u meerder gasten verwacht dan kunt u kiezen voor een business taxi bus waar maximaal 8 personen passen. Ook wel de VIP bus genoemd.

 

VIP behandeling mogelijk bij business taxi

De business taxi voor uw vervoer of dat van uw gasten is gegarandeerd stijlvol en past binnen de strakke protocollen van het internationale zakelijk verkeer. U kunt kiezen voor een Mercedes in de E klasse, of als nog luxer wilt gaan bieden wij ook Mercedessen in de S klasse. Daarnaast hebben wij verschillende BMW uit de 5 en 7 serie gereed staan voor het business taxi vervoer van uw gasten. En als u wilt dat wij uw gasten voorzien van een VIP behandeling dan doen wij dat uiteraard. In overleg met u zijn er vele mogelijkheden met betrekking tot business taxi vervoer.

Voor meer info :