My Life Online
Image default
Wijn

Rode wijnglazen nodig?

Bent u opzoek naar de mooiste rode wijnglazen om uw collectie mee uit te breiden? Ons team is zelf stuk voor stuk wijnliefhebber, dus wij begrijpen de noodzaak om de ultieme wijnbeleving te willen ervaren. Ons assortiment bestaat stuk voor stuk uit glazen die de wijnervaring stimuleren en die ook nog eens prachtig in uw kast staan. Hierdoor zijn wij door heel Europa opzoek gegaan om een selectie te maken van de mooiste wijnglazen. Uiteindelijk zijn wij uitgekomen op de prachtige Boheemse kristalglazen uit Tsjechië. Het is ons doel om klanten te blijven verrassen met onze kwaliteit en chique uitstraling.

Wijnglazen voor thuis of in een chique restaurant

Wij beschikken over een groot assortiment aan rode wijnglazen die u niet zomaar overal tegenkomt. Perfect om als cadeau te geven aan iemand die graag van een lekker rood wijntje geniet of voor uzelf om uw wijnglazen collectie uit te breiden met een uniek glas. Ook zijn deze glazen perfect geschikt voor horecagelegenheden: ideaal voor een chique diner bij kaarslicht of om uw restaurant net die luxere uitstraling te geven. Onze wijnglazen zijn ook geschikt voor de vaatwasser en blijven door hun hoge kwaliteit gewoon mooi.

Wijnglazen online bestellen

Onze glazen bestelt u gewoon gemakkelijk online. Hierdoor is sjouwen met zware tassen door weer en wind verleden tijd geworden. Bang dat u hierdoor lang moet wachten op uw bestelling? Dat is ook geen probleem, als u bij ons op werkdagen voor 15:00 besteld heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis! Wilt u wat advies ontvangen over het geschikte wijnglas voor de ultieme wijnbeleving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren uw graag. U wilt nu eenmaal graag een glas dat bij uw past en geheel op uw smaak aansluit.

 

Voor meer info : http://www.rode-wijnglazenshop.nl/wijnglazen/

Gerelateerde artikelen

Whiskey glazen bestellen.

Gordon Russell, de man achter Esk Valley wijnen