My Life Online
Image default
Zakelijk

Glas in lood vervangen? Wij geven u 3 tips

Heeft u een glas in lood raam en wilt u deze vervangen? Natuurlijk wilt u dat dit zo snel mogelijk geregeld wordt en dus kunt u hiermee zelf aan de slag gaan. Maar is dit altijd een goed idee? En waar moet u op letten bij het vervangen van een glas in lood raam? Hier vindt u 4 belangrijke tips bij glas in lood vervangen:

 

1: Kijk naar de staat van het glas

Het is altijd belangrijk om eerst te kijken naar wat de huidige staat van het glas en de loodprofielen is. Op basis hiervan kunt u bepalen in hoeverre het nodig is om het glas in lood raam te vervangen. Ook hiervoor kunt u een professioneel bedrijf als glaszetter Van der Have inschakelen, zodat bepaald kan worden wat de huidige staat is van het glas en de loodprofielen.

 

2: Ontdek wat er moet gebeuren

De tweede tip is dat bepaald moet worden wat er precies moet gebeuren. Het glas in lood vervangen is geen eenvoudige klus en een goede voorbereiding is dan ook van groot belang. Wellicht is volledige vervanging nodig of moeten er een enkel ruitje vervangen worden die kapot is? Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook geld. Bekijk dus van te voren goed wat er precies moet gebeuren.

 

3: Schakel een professioneel bedrijf als glaszetter Van der Have in

Een derde tip is het inschakelen van een ervaren bedrijf. Glaszetter Van der Have is een van de bedrijven die u kan helpen met het vervangen van glas in lood in de regio Rotterdam. Door het te laten oplossen door een professioneel bedrijf voorkomt u dat er fouten worden gemaakt en kunt u daarnaast ook lang profiteren van een goede en duurzame oplossing. Bij glaszetter Van der Have bent u verzekerd van de beste service, ook als het gaat om het laten maken van glas in lood ramen. 

 

Voor meer info : https://www.vanderhaveglas.nl/