My Life Online
Image default
Bedrijven

De psycholoog helpt u weer op pad

De psycholoog helpt u weer op pad

Mensen hoeven zich tegenwoordig niet meer zo te schamen als ze naar een psycholoog gaan zoals dat bijvoorbeeld twintig jaar geleden nog was. Het is helemaal niet erg om toe te geven dat het in uw leven even niet helemaal lekker gaat. Een psycholoog Oss luistert naar u, stelt u vragen en bespreekt met u wat er werkelijk speelt. Na een paar goede sessies kunt u vaak alweer zonder begeleiding verder.

Een luisterend oor in Oss

Krijgt u dus een verwijzing voor een GZ psycholoog Oss, dan is het fijn dat u op korte termijn terecht kunt. Uw welbevinden heeft even iets nodig, en deze psycholoog Oss kan u daarbij helpen. Het werkt het beste als u gewoon open bent en niets achter houdt. Des te beter kan deze psycholoog Oss iets voor u betekenen. U zult merken hoezeer het oplucht er over te praten met iemand die echt naar u luistert, en verder kijkt dan de woorden die u uitspreekt.

Tijdloos

Misschien wilt u iets bespreken met uw GZ psycholoog Oss wat de laatste tijd speelt. Maar het kan ook zijn dat u al maanden of jaren met iets zit, wat u niet de moeite waard vond om mee naar een psycholoog Oss te gaan. En natuurlijk, bij sommige mensen speelt er ook in hun volwassen leven nog iets uit hun jeugd. Neem het serieus: uw GZ psycholoog Oss is er ook voor u.

Drempel

Natuurlijk is zo’n eerste gesprek bij uw psycholoog Oss niet makkelijk. U komt in een onbekend gebouw, bij een onbekend persoon. Maar u kunt er op vertrouwen dat gaandeweg het gesprek de schroom beetje bij beetje verdwijnt. U voelt zich gehoord en waarschijnlijk ook direct al enigszins opgelucht. Eindelijk is het er uit, eindelijk hebt u kunnen delen wat u al zo’n tijd met u mee draagt.

Voor meer info :