My Life Online
Image default
Zakelijke dienstverlening

De arbeidsjurist van Assen helpt u verder

 

Dreigt u ontslagen te worden en heeft u daarom hulp nodig van een arbeidsjurist in de omgeving van Assen? Lees dan verder en kom erachter hoe wij u van dienst kunnen zijn. Bij arbeidsjurist Assen bent u verzekerd van kwaliteit, vertrouwen en sterke communicatie. Wij helpen u met ingewikkelde vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht. U kunt bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld ontslag op staande voet, transitievergoeding, verweer ontslag bij UWV, ontslagrecht, ontslag na ziekte en meer. Bent u klaar om stappen te ondernemen? Neem dan direct contact op met de beste arbeidsjurist van Assen. Wij zorgen ervoor dat u inzicht krijgt en geholpen wordt met het financiële plaatje. 

Zet de eerste stap met ons 

Samen met de arbeidsjurist van Assen gaat u in gesprek om uw situatie zo goed mogelijk te bestuderen. Het voordeel is dat het gesprek geheel vrijblijvend is. Doordat wij gespecialiseerd zijn op gebied van arbeidsrecht kunnen wij u helpen met de meest moeilijke vraagstukken. De arbeidsjurist (Assen) probeert ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk kosten aan uw kant wordt bespaard. We proberen dan ook zoveel mogelijk kosten te verhalen bij de werkgever. In de meeste gevallen hoeft de werknemer zelf maar een kleine bijdrage in te leggen. Uiteraard is het totaalplaatje geheel afhankelijk van de situatie. Dit wordt verder toegelicht tijdens het gesprek. 

Wacht niet langer

Wordt u ontslagen of twijfelt u over het handelen van uw werkgever? Laat dit niet zomaar toe. Schakel de arbeidsjurist Assen in om ervoor te zorgen dat alles volgens de regels verloopt. Wij staan voor u klaar om u te helpen met alle moeilijke vraagstukken die te maken hebben met arbeidsrecht. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat u er niet alleen voor staat. Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op. Het gesprek aangaan is altijd vrijblijvend.