My Life Online
Image default
Zorg

Salland zorgpolis 2021

Bent u op zoek naar een zorgverzekeraar die meer doet dan alleen een goede zorgverzekering bieden? Dan is een regionale zorgverzekeraar zoals Salland de juiste keuze voor u. Salland zet zich in Overijssel en Gelderland in voor kwaliteitszorg. Als u woont in deze omgeving, kunt u profiteren van alle voordelen die Salland te bieden heeft. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een lage premie, ongeacht uw leeftijd of gezondheid. Ook de zorgpolis 2021 is zeer betaalbaar. En toch kunt u jaar in jaar uit rekenen op de beste zorg dicht bij huis. Dat is waar Salland voor staat.

Aanvullende- en tandartsverzekeringen

Bij Salland kunt u een basisverzekering afsluiten, die eventueel uitgebreid kan worden met een aanvullende verzekering. Salland heeft vijf aanvullende verzekeringen samengesteld. De nieuwste hiervan is de Compact verzekering, die vergoedingen geeft voor fysiotherapie, tandheelkunde en spoedeisende zorg in het buitenland. Dit is de enige aanvullende verzekering waarmee een deel van uw tandartskosten gedekt worden, zodat u geen aparte tandartsverzekering hoeft af te sluiten. Als de Compact niet de vergoedingen biedt die u nodig heeft, dan kunt u kiezen uit één van de andere vier aanvullende verzekeringen en drie losse tandartsverzekeringen.

Zorg van kwaliteit

Om er zeker van te zijn dat u zorg van kwaliteit ontvangt in uw regio, zet Salland zich op verschillende manieren in. We gaan zelf in gesprek met heel veel verschillende zorgaanbieders in de omgeving, om goede afspraken te kunnen maken over de zorg. Daarbij besteden we uw zorgpremie op een nuttige manier, namelijk door deze grotendeels te investeren in de zorg. En omdat we niet gericht zijn op het maken van winst, kunnen we er toch voor zorgen dat de zorgpremie laag blijft. Wilt u meer weten over de zorgverzekering van Salland, neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Voor meer info : https://www.salland.nl

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar kwalitatief hoogstaande zorg? Raupp Vlagtwedde is wat voor u

Hoe voorkom je een burnout?

Een ashanger kiezen