My Life Online
Image default
Beauty en verzorging

Hulp in bed voor de man én vrouw

Wanneer je problemen hebt met intiem zijn, kan dat ook voor minder zelfvertrouwen zorgen en problemen binnen de relatie veroorzaken. Intiem zijn is natuurlijk een belangrijk deel van een relatie, dus het is fijn als je dan een oplossing kan vinden. Gelukkig bestaan er oplossingen voor dat probleem die je een handje zullen helpen. Zo zijn er libidopillen die zorgen voor een hoger libido, en dat voor zowel mannen als vrouwen.                                                    

Libidoforte is een libidopil voor de man. De pillen zijn volledig vervaardigd uit natuurlijke producten, zo bevatten ze onder andere Chinese kruiden. Die kruiden zorgen voor een intens effect. Deze kruidenmixen worden in Azië al langer gebruikt om meer energie te hebben. De speciale kruidenmix zit in een capsule die vervaardigd is van gelatine, dat maakt dat dus ook de capsule volledig natuurlijk is. Je hoeft dus geen bang te hebben voor hormonen en chemische stoffen die in je lichaam komen. Deze libidopillen dienen ongeveer een half uur voor de actie ingenomen te worden en zorgen dat je meer zin zal krijgen en ook langer kan doorgaan. Libidofemme is de libidopil voor vrouwen. Ook deze capsules zijn volledig gemaakt van natuurlijke producten. Ze zijn samengesteld van natuurlijke kruiden, vitamines en gezonde vetzuren. Al deze producten hebben een goed effect op het lichaam.

De capsules kunnen makkelijk online besteld worden waarna ze thuis geleverd worden. Ze zijn te bestellen in verpakkingen van twee of vijf capsules. Er kan ook een Duo Box besteld worden, dit zijn de libidopillen voor hem én haar die je samen kan bestellen en door de dubbele aankoop heb je ze voor een voordeligere prijs. De capsules moeten droog en op kamertemperatuur bewaard worden. Neem er zeker niet meer dan één in per sessie en niet meer dan twee per dag aangezien de kruidenmix dan vrij sterk kan worden.

Voor meer info : https://www.libidoforte.com/