My Life Online
Image default
Bedrijven

Uw huis omtoveren tot thuis

Het kan soms een hele opgave zijn om een huis om te toveren tot een thuis. Hoe wilt u de indeling hebben? Welke meubels vindt u mooi? Welke kleuren wilt u gebruiken? In dit artikel vindt u een paar woontrends die u als gids kan gebruiken voor de inrichting van uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer. 

 

Miami vibes: 

Lichte kleuren, palmbomen en een hoop licht. Misschien denkt u bij deze woorden aan het warme Miami, maar waarom helemaal naar Florida afreizen als u Miami gewoon in uw huis kan halen? Deze trend draait helemaal om pastelkleuren met gouden detailwerk en geometrische patronen. Het gaat om licht en ruimte, waarbij u de zomer in huis haalt. Bij deze trend kunt u ook ruimschoots gebruik maken van planten, u kan er nooit genoeg hebben. Plaats in uw eetkamer bijvoorbeeld een lichte houten eettafel, met bijpassende stoelen in pastelkleuren.

 

Landelijk industrieel:

Mocht u liever niet van de drukke patronen en felle kleuren zijn, dan zou u kunnen kiezen voor een landelijk industrieel interieur. Het is een combinatie van natuur en de elementen van de industriële revolutie. Neem bijvoorbeeld in uw woonkamer een bank met natuurlijke kleuren, zoals bruin of olijfgroen, en combineer warm licht met metalen details. Of vul uw houten eettafel aan met landelijke eetkamerstoelen. De kleuren die het meest in dit interieur terug te vinden zijn, zijn grijs, bruin, wit, zwart en groen. Natuurlijk kan deze stijl ook het beste gecombineerd worden met planten.

 

Old but gold:

De jaren 60/70/80 komt niet alleen terug in de kleding van tegenwoordig, ook in uw huis. Aardse kleuren gecombineerd met moderne meubels. We noemen deze combinatie ook wel vintage. Het is niet alleen tijdloos, maar het kan ook eindeloos gecombineerd worden met andere stijlen, zoals modern of het eerder genoemde landelijk industrieel. Zo bent u er dus nooit op uitgekeken. 

Voor meer info : http://www.nouvez.nl

Gerelateerde artikelen

Rieten dak

De psycholoog helpt u weer op pad

Wij vertalen binnen no time u document!