My Life Online
Image default
Cadeau

Uniek cadeau voor Valentijn; 3D foto in glas  

en 3D Foto in glas; een bijzonder liefdevol geschenk voor uw valentijn

Bent u op zoek naar het perfecte cadeau voor valentijnsdag? Een foto driedimensionaal in glas gegraveerd is dan wat ons betreft het perfecte cadeau om uw geliefde op valentijnsdag op originele wijze te kunnen verrassen. Wanneer u een mooie foto heeft wilt u deze natuurlijk graag zoveel mogelijk terug kunnen zien en niet alleen als een bestand tussen één van de zovele foto’s bewaren.

Een foto-album is natuurlijk een optie, maar beland vaak in de kast. Wat denkt u van uw mooiste foto van uzelf of misschien samen met uw geliefde op een prominente plaats, zodat uw valentijn er steeds naar kan kijken?

Misschien wilt u uw valentijn verrassen met een origineel, liefdevol en blijvend gebaar. Wij van all-incrystal.nl begrijpen dat. Of het nu gaat om een foto van uzelf, uw geliefde, jullie beiden of een anonieme geheime liefde, van iedere foto kunnen wij voor u een 3D foto in glas maken.

Kristal glas

De foto wordt in kristal glas gelaserd en vervolgens bewerkt waardoor er een driedimensionaal effect ontstaat. Door dit speciale effect lijkt de foto tot leven te komen. De foto wordt integenstelling tot een gewone foto na jaren niet geel of vaag en zal generaties lang mee gaan, zodat uw geliefde vele jaren plezier kan hebben van dit speciale met zorg, aandacht en liefde door u uitgekozen cadeau.

Het proces

Het proces begint natuurlijk met een door u uit te kiezen foto van uzelf, uw geliefde of een liefdevolle foto van jullie samen. Het mooiste 3D effect is te bereiken op foto’s van mensen of dieren. De achtergrond komt niet direct terug in het kristalglas. Let er daarom op dat het onderwerp van de foto een mens (of dier) is. Nadat u de foto heeft uitgezocht kunt u uit ons aanbod van kristal glas kiezen. Wij bieden verschillende vormen aan zoals bijvoorbeeld een hart, blok of kubus.

Daarnaast zijn er nog verschillende opties waaruit u kunt kiezen zoals het formaat en de mogelijkheid een waxinelichthouder toe te voegen aan het kristal glas. Wanneer u uw keuze gemaakt heeft en de bestelling is geplaatst gaan wij zo snel als mogelijk voor u aan de slag. Wanneer uw cadeau klaar is verpakken wij uw valentijnscadeau in een mooie luxe zwarte geschenkverpakking.

Het geschenk wordt naar u toegezonden op het door u gewenste adres, waarna u alleen nog uw geliefde met zijn of haar valentijnscadeau hoeft te verrassen. Het cadeau kan uiteraard ook direct bij uw valentijn worden bezorgd. Zolang u geen foto van uzelf driedimensionaal in glas laat laseren is het zelfs mogelijk uw valentijn anoniem op deze bijzondere en originele wijze te verrassen.

Wanneer u uw geliefde voor valentijn wilt verrassen met uw mooiste foto breng dan een bezoek aan onze website https://www.all-incrystal.nl/ en ontdek ons aanbod.