My Life Online
Image default
Kinderen

4 Wist je datjes over de Tangle

Een hoop kinderen hebben tegenwoordig Tangle speelgoed. Hoewel het eruit ziet als een simpel speeltje dat alleen voor de lol gebruikt wordt, heeft eigenlijk ook een hele andere werking. Veel ouders, leraren en ook therapeuten hebben veel positiefs te zeggen over dit hulpmiddel. Het is dan ook geen simpel speeltje maar het is eigenlijk een therapeutisch hulpmiddel. Wij hebben een aantal belangrijke voordelen van dit speelgoed op een rijtje gezet en vertel je waarom het zo ontzettend populair is en heel veel kinderen het gebruiken.

Een hoop kinderen hebben last van concentratieproblemen. Ze vindt het lastig om lang stil te zitten. Dit gebeurt zowel thuis als in de klas. Om ervoor te zorgen dat een kind zich beter kan concentreren en goed kan opletten wordt de Tangle gebruikt. Het bevordert namelijk het concentratievermogen. 

Kinderen die last hebben van een gedragsstoornis zoals ADHD of autisme hebben soms moeite om stil te zitten, te luisteren of zijn moeilijk in de omgang. De Tangle is een goed hulpmiddel om deze kenmerken af te zwakken.

Een hoop kinderen hebben moeite met de fijne motoriek. Dit is iets wat ik moet leren en regelmatig mee bezig moet zijn. Dit kun je doen door te spelen maar er zijn ook speciale hulpmiddelen. De Tangle is een bepaald hulpmiddel dat ervoor zorgt dat de fijne motoriek wordt bevorderd. Ook worden de visuele aspecten van een kind verbeterd. Door hier op jonge leeftijd mee aan de slag te gaan, kun je hier op latere leeftijd nog een hoop profijt uit halen. 

Getal wordt er veel mensen gezien als speelgoed. Hoewel het een bepaalde vorm van speelgoed is wordt het eigenlijk gezien als een therapeutisch hulpmiddel. Heeft je kind ook last van concentratieproblemen, alleen goed opletten of iets anders. Probeer eens een Tangle aan te schaffen en kijk of het werkt voor je kind