My Life Online
Image default
Kinderen

Geweldig kinderkamerbehang, waar vind ik het?

De slaapkamer van je kind wil je tiptop op orde hebben en daar hoort een geweldig behang bij. Een bijzonder behang geeft de kinderkamer een heel eigen gezicht en uitstraling en je kunt het super combineren met andere muurbekleding! Zoek jij een gaaf kinderkamerbehang, lees dan snel verder!

Nostalgisch kinderkamerbehang, zó gaaf is dat!

Een van de grootste trends onder kinderkamerbehang is nostalgisch, botanisch behang. Je koopt het in prachtige uitvoeringen, van modern jaren 70 tot historisch art deco en jugendstil-look bloemenbehang. Combineer dit type behang met mooie houten wandpanelen, hiermee combineer je nostalgie met hedendaagse moderne wandbekleding; het effect is verbluffend!

De sfeer van Sandberg wallpaper

Prachtige, sublieme Irissen; je vindt ze bij uitstek terug op Sandberg Wallpaper – een van de toonaangevende behangmerken van dit moment. Sandberg Wallpaper is bij uitstek geschikt voor een prachtige, nostalgische meidenkamer. Dit is geen behang perse voor de babykamer, maar meer voor de romantische tiener, of modieuze jongedame van 8! Sandberg is nu eenmaal ontzettend hot! Maar ja, wat wil je: Scandinavisch design slaat vrijwel nooit de plank mis en is vooral vooruitstrevend van design en trendsettend. 

Het behang van Sandberg staat bekend om de aandacht voor detail en verfijning. Elk ontwerp wordt zorgvuldig uitgewerkt, met oog voor kleine nuances en texturen die het behang een bijzondere uitstraling geven.

Plantenbehang voor de kinderkamer!

Struin eens rustig met je dochter door de collectie van Sandberg Wallpaper, of het complete palet aan planten behang van Little Dreamers: de meest uiteenlopende stijlen wisselen elkaar in rap tempo af, waardoor je altijd wel iets van jouw gading vindt. Het fijne van shoppen bij Little Dreamers is dat je op de kwaliteit kunt vertrouwen van alle behangsoorten. 

https://www.littledreamers.nl/