My Life Online
Image default
Kinderen

Leuke fietsaccessoires voor kinderen

Nu de zomer weer in aantocht is, worden ook de fietsen weer uit de schuur gehaald. Kun je er nog op fietsen? Of ben je toe aan een grotere kinderfiets? Voor kinderen is een fiets hetzelfde als de auto voor veel volwassenen is. Het is hun trots. Daarom is het ook leuk om samen met je kids de fiets wat op te leuken!

Hoe zorgen we voor een gepimpte fiets?

Om voor een klein budget toch een leuke fiets te maken kun je natuurlijk even naar de action lopen en daar een spuitbus met lak kopen. Kies samen met je kind een leuke kleur en spuit daarna de fiets in de gewenste kleur. Als de kinderfiets eenmaal de juiste kleur heeft, kunnen we wat leuke fietsaccessoires toevoegen. Twee zaken die verplicht zijn op een fiets zijn de fietsbel en de fietsverlichting. Je kunt hiervoor een standaard fietsbel en fietslicht kopen. Maar er zijn ook hele leuke fietsbellen met figuurtjes en spiegeltjes te koop. Ook qua fietsverlichting is er meer te krijgen dan een enkele saaie lamp.

Naast de verplichte fietsaccessoires kun je je fiets nog leuker aankleden met een fietsmand, een fietskrat, een zadelhoesje en fietstassen. Kijk goed naar de kleuren van de desbetreffende fietsaccessoires, want het is natuurlijk wel leuk als deze artikelen ook in dezelfde kleur of in het zelfde thema worden aangeschaft. Wat vaak ook heel leuk is zijn fietsstickers. Bij Pimpjefiets kun je hele leuke fietsstickertjes kopen die je her en der op het frame van de fiets kunt plakken. De fietsstickers zijn bestand tegen regen, dus het is geen probleem als het fietsje daarna eens in de regen staat. Maak je decoratie af met bloemenslingers en spaakkralen. Ook laatstgenoemde artikel is tegenwoordig verkrijgbaar in grappige figuurtjes zoals sterretjes, maantjes, zonnetjes etc.