My Life Online
Image default
Financieel

Eenvoudig salarisgegevens verwerken

Elke werknemer ontvangt aan het einde van de gewerkte maand een loonstrook met alle informatie voor wat betreft de salarisberekening. Er worden premies en belastingen afgetrokken voor onder andere volksverzekeringen en werknemersverzekeringen. Ook wordt er eventueel vakantiegeld opgebouwd, dat vermeld wordt op de loonstrook. Verder staat het aantal gewerkte dagen en de periode weergegeven. Al deze gegevens maken deel uit van de salarisverwerking, waar de werkgever zich elke maand mee bezig houdt. Aangezien de ondernemer met vele andere partijen te maken heeft bij het verwerken van de salarisgegevens, kost de salarisadministratie heel wat werk. Deel van het ondernemen is dus ook de salaris- en personeelsadministratie bijhouden.

CBBS is bekend met de loonadministratie en de problemen die het kan opleveren. Ondernemers zijn niet voor niets ondernemer geworden; ze hebben passie voor hun vak en houden van ondernemen. Wij van CBBS willen graag dat onze succesvolle ondernemers kunnen ondernemen, dus nemen wij de salarisadministratie van hen over. Onze passie ligt bij het verwerken van salarisgegevens en de passie van ondernemers ligt bij ondernemen. Laten wij elkaar de hand geven en een goede samenwerking aan gaan. CBBS is een kleinschalig bedrijf, die graag persoonlijk contact met haar klanten onderhoudt. Wij kennen de kneepjes van het vak en adviseren u graag over het optimaliseren van uw loonverwerking. Ons systeem is eenvoudig in gebruik te nemen en maakt u in een paar simpele stappen wegwijs in de salarisadministratie. Om die reden hoeft u niet langer op te kijken tegen het verwerken van loongegevens en personeelszaken, maar hebt u snel een overzicht van en inzicht in de salarisadministratie.

Bent u dus op zoek naar een specialist, aan wie je de salarisadministratie kan uitbesteden? CBBS staat graag voor u klaar en denkt met u mee over de mogelijkheden om de loonadministratie te vereenvoudigen en zo te optimaliseren.

Voor meer info : https://www.cbbs.nl/

Gerelateerde artikelen

Het vinden van een hypotheek

Wat is de financiƫn van het jaar?

Incassobureau Renkum