My Life Online
Image default
Gezondheid

De 5-daagse detox kuur van Juice Heroes

De 5-daagse detox kuur van Juice Heroes

 

De 5-daagse detox kuur van Juice Heroes is een stap richting een gezondere mentale en fysieke gesteldheid. De juices in de 5-daagse detox kuur zijn samengesteld door onze voedingsdeskundigen. Met deze juices ga je 5 dagen sapvasten. In deze dagen drink je dus alleen deze juices en eet je niet en stop je met ongezonde gewoontes zoals roken, alcohol en koffie drinken. Een gezonde levensstijl leven is voor veel mensen lastig maar met deze detox kuur proberen we het net wat makkelijker te maken. 

 

Waarom sapvasten?

Als je gaat sapvasten en hiervoor de juiste sapjes gebruikt, is sapvasten heel gezond, maar waarom is het nou zo gezond? Tijdens het sapvasten krijgt je spijsvertering een pauze, wordt er vet verbrand en ondervindt je lichaam verschillende gezondheidseffecten. De juices bevatten maar liefst 20 kg groente en fruit, en zorgen ervoor dat jij je essentiële voedingsstoffen, vitamines, mineralen en antioxidanten binnenkrijgt. 

 

Wat kan je verwachten?

Als je de 5-daagse detox kuur van Juice Heroes besteld krijg je een box thuisbezorgd met 30 juices, 15 juice shots en een handleiding. Heb je een abonnement, dan wordt er automatisch per maand een box aan de deur bezorgd. De detox juices hebben we in verschillende smaken waaronder beet, celery, kale, pineapple, spinach, tamatoes en watermelon. De juice shots zijn er in de smaken gember, kurkuma en granaatappel. Deze selectie van juices is door onze voedingsdeskundigen samengesteld en kan dus niet zomaar veranderd worden.

 

Lijkt dit de ideale manier voor jou om gezonder te gaan leven? Ga dan naar de website van Juice Heroes en bestel jouw 5-daagse detox kuur box. De handleiding die in de box zit zorgt ervoor dat jij goed voorbereid aan de detox kuur kan gaan beginnen. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.