My Life Online
Image default
Gezondheid

Professionele hulp bij abortus en advies om ongewenste zwangerschap te voorkomen

Heb je onbeschermde seks gehad of is het misgegaan met het voorbehoedsmiddel, met als gevolg dat je ongewenst zwanger bent geworden? In Beahuis & Bloemenhovekliniek is tot 22 weken na de laatste menstruatie een abortusbehandeling mogelijk. De ervaren specialisten verlenen niet alleen professionele hulp bij zwangerschapsafbreking, maar ze geven ook advies voor een goede anticonceptie om onbedoelde zwangerschap nu en in de toekomst te voorkomen.

Al tientallen jaren professionele hulp bij zwangerschapsafbreking

Abortuskliniek Bloemenhove helpt al sinds 1971 meisjes en volwassen vrouwen bij het beëindigen van zwangerschappen in het eerste en tweede trimester. Tot 8 weken na de laatste menstruatie kan een abortus pil worden verstrekt, tot 12 weken behoort ook zuigcurettage tot de opties. Vanaf 13 tot 22 weken krijg je een instrumentele abortus onder lokale verdoving of tijdens een kortdurende narcose.

Poliklinische behandeling in abortuskliniek Amsterdam

De behandeling in abortuskliniek Amsterdam is poliklinisch. Je mag bij een zwangerschapsduur tot 17 weken in de loop van de dag weer naar huis. Je bent gemiddeld genomen vijf tot zes uur in de kliniek aanwezig voor de zwangerschapsafbreking. Bij een behandeling vanaf 18 weken zwangerschap ben je gemiddeld acht tot tien weken in de kliniek en mag je in de namiddag of avond naar huis. Wil je meer weten over de abortusbehandelingen in Beahuis & Bloemenhovekliniek? Je kunt zowel telefonisch (023 – 528 98 90) als per e-mail contact met ons opnemen. Je kunt ook direct een afspraak maken via het invullen van het afspraakformulier op onze website. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met je op.

Voor meer info : http://www.bloemenhove.nl