My Life Online
Image default
Relatie

Zo vergroot je de kans op een date via online dating.

Een afspraak hebben met iemand die je online hebt leren kennen, is al lang geen bijzonderheid meer. Met andere woorden, online daten begint steeds bekender te worden. Meer en meer mensen gaan het toch eens proberen, en toch vindt niet iedereen het even gemakkelijk via deze manier van daten. Nog altijd denken veel mensen na een tijdje dat het hebben van een date via online daten voor hen niet is weggelegd.

Succesvol met online dating.

De grootste reden dat er nog steeds velen niet succesvol zijn in het online daten is, dat het lijkt alsof internet daten een makkie is, maar onderschat het zeker niet. De teleurstelling is dan ook altijd groter omdat men zelfs niet via online daten, een date kan vinden. Maar dat hangt helemaal af van hoe je jezelf voorstelt!

Het online profiel krijgt niet genoeg aandacht.

Er word vaak zomaar een profiel gemaakt, zonder lang er over na te denken, en vlug een foto en profiel is klaar. NIET dus. Foto en tekst zijn de 2 belangrijkste elementen! Foto’s die ideaal zijn voor dating sites zijn foto’s waar je alleen op staat, of waar je toch goed je gezicht op zichtbaar is. Ogen word ook veel naar gekeken, geloof me. Nog een stralende glimlach en jouw foto is perfect voor je profiel.

Mannen en vrouwen zijn altijd op zoek naar persoonlijkheden, daarom is het belangrijk dat jouw profiel zeer netjes en duidelijk is. Je moet je maar eens in de plaats zetten van een “zoeker”. Welke profielen zou je er zelf uitkiezen ? Toch geen profielen met bijna geen tekst, of een onduidelijke foto!

Schrijf over jezelf.

Een tekst schrijven voor op je profiel is lang niet zo moeilijk als je zelf misschien denkt. Het enige wat je hoeft te doen is een tekst schrijven over jezelf.

  • Waar ben je altijd mee bezig?
  • Wat zijn jouw passies?
  • Wat is jouw droom?
  • Wat wil je zeker nog eens doen of wat wil je bereiken in het leven?

Geef de lezer genoeg informatie, zodat hij of zij weet wie je bent, en wat je doet.
Voeg daar nog wat humor aan toe en je bent klaar!

Wacht NOOIT te lang met (echt) daten.

De meeste mannen en vrouwen die internet daten, wachten altijd veel te lang om eens af te spreken, daardoor krijgen veel mensen achter hun computer een slecht beeld over de andere. Als je dan toch ooit eens echt afspreekt verwacht je er waarschijnlijk te veel van, en is de kans groot dat je zwaar bent teleurgesteld.

Want al heel snel nadat je elkaar leert kennen op een datingsite, en meer te weten komt over elkaar, ga je zelf een fout beeld hebben van de ander. Hoe langer het duurt voordat men echt gaat daten, hoe hoger de verwachtingen meestal zijn.

De manier om te zorgen dat een ontmoeting via een datingsite niet op een fiasco uitdraait is ervoor  zorgen dat je elkaar zo snel mogelijk ontmoet in het echt. Het is aan de man voor de vrouw uit te nodigen, niet omgekeerd.

Je “online date” uitnodigen voor een “echte date”!

Ben jij een vrouw die een man zoekt, zorg dan dat het contact via email zeker niet langer dan 3 weken duurt, ondertussen zou je al genoeg informatie moeten hebben om te weten of die man bij je past of niet. Nadat je drie weken met elkaar hebt gemaild weet je ongeveer wel of die man leuk genoeg is om eens mee uit te nemen op een echte date. De afspraak maak je het best telefonisch, zo kom je ook meer als een echte persoon over. Meer over internetdaten vind je hier.

Voor meer info : https://www.gratisdatenzonderinschrijven.com/