My Life Online
Image default
Woning en Tuin

Iemand die met u meekijkt

Wanneer u een huis wilt kopen in Hengelo is het van belang dat u een goede makelaar heeft. De huizenmarkt gaat tegenwoordig zo snel dat huizen soms al binnen een dag weg zijn. Wij begrijpen dat u wel een goed gevoel bij een woning wilt hebben en niet hals over kop een keuze moet maken. Daarom proberen wij u zo goed mogelijk te begeleiden bij het kopen van een huis in Hengelo. Wij houden verschillende sites en groepen voor u in de gaten en maken direct een afspraak als het binnen uw wensen valt. Vaak kunt u er dan dezelfde dag nog terecht.

Open en eerlijk over alles

Wij gaan graag met u mee met het bezichtigen van de woning. U kunt op ons rekenen dat wij altijd eerlijk en transparant zullen blijven. Mocht een woning gebreken hebben die u niet opvallen, dan zullen wij deze altijd benoemen. Het is ons grootste doel dat u een woning vindt die volledig bij u past en waar u tevreden over bent. Dit is de reden dat wij u ook altijd advies zullen geven en bepaalde huizen zullen afraden, bijvoorbeeld door schimmel of veel stroomwerk dat nog moet gebeuren. Dat is waarom u het beste een huis kan kopen in Hengelo met een van onze makelaars erbij.

Gevoel en tijd

Doordat de huizenmarkt zo ontzettend snel gaat, lijkt het soms onmogelijk om er tussen te komen. Vaak halen huizen verkoopsites niet eens omdat ze naar de eerste aankondiging al verkocht zijn, soms zonder dat de woningen bezichtigd zijn. Natuurlijk snappen wij het als u sfeer wilt proeven en met eigen ogen wilt zien hoe groot de ruimtes zijn. Dit is waarom wij gespecialiseerd zijn in het snelle werk, wij zetten er meteen vaart achter. Hierdoor heeft u de grootste kans op het bezichtigen en uiteindelijk kopen van een huis in Hengelo. Bel snel om een afspraak met een van onze makelaars te maken.