My Life Online
Image default
Woningen

De mooiste dekbed trends van 2023

Het is belangrijk dat je slaapkamer een fijne en comfortabele sfeer heeft, omdat je er veel tijd doorbrengt, soms zelfs werkt of gewoon om te ontspannen. Je kunt deze sfeer creëren met spulletjes en kleuren die goed bij elkaar passen. Dekbedovertrekken spelen ook een belangrijke rol in het creëren van de sfeer in je slaapkamer. Ze zijn perfect als je regelmatig de uitstraling van je interieur wilt veranderen. Op die manier kun je gemakkelijk een andere sfeer in je slaapkamer brengen zonder grote veranderingen te maken. Check daarom dekbedovertrekken online en bekijk het grote aanbod.

Duurzaamheid

Het wordt steeds belangrijker om duurzame keuzes te maken bij het kopen van spullen. We proberen meer rekening te houden met het milieu en de impact van onze aankopen. Dat geldt ook voor beddengoed, waarbij steeds meer mensen op zoek zijn naar duurzame opties. Bij het kopen van duurzaam beddengoed moet je letten op keurmerken. Met duurzaam beddengoed kun je nog steeds lekker comfortabel slapen, terwijl je ook een positieve impact hebt op de wereld. 

Bruin 

Bruin is helemaal in de mode! Vooral nu we bijna in de herfst zitten, past deze trend perfect bij het seizoen. Bruin klinkt misschien niet meteen aantrekkelijk, maar dat is niet waar. Denk aan lekkere kleuren zoals chocolade, kaneel en donkerbruin. Deze mooie tinten geven warmte aan je huis. Door verschillende bruintinten te combineren in een ton-sur-ton stijl, creëren we dit najaar een luxe en elegante uitstraling. Wil je de bruine look iets frisser maken? Voeg dan kleuren toe zoals zachtroze, lichtblauw of diep kersenrood voor een mooi contrast.

Groen

Groen is al een tijdje erg populair in huis, en ook dit seizoen is het een goede keuze om een groen dekbedovertrek te nemen. Er zijn prachtige groentinten verkrijgbaar. Maar nu zien we een verschuiving van donker, diepgroen naar frisse tinten. We kijken weer optimistisch naar de toekomst! Groen wordt niet alleen gebruikt als kleur of in jungle prints, maar ook op een letterlijke manier. We worden ons steeds meer bewust van hoe producten worden gemaakt, hoe grondstoffen worden gebruikt en hoe we streven naar eerlijke productie.

Prints

Je dekbedovertrek kan echt een statement maken in je slaapkamer. Als je durft, kun je kiezen voor een opvallende print. Denk aan ruiten of een trendy dierenprint. Je bed wordt dan echt jouw favoriete plekje in huis. Het leuke aan een dekbedovertrek met print is dat je het makkelijk kunt vervangen als je iets nieuws wilt. Dat is niet zo eenvoudig met behang.