My Life Online
Image default
Woningen

Onderhoud van uw kunststof ramen

Vanzelfsprekend staat slotenmakeramsterdam-nooddienst.nl  voor u klaar bij al uw klussen op het gebied van sleutels, sloten en hang- en sluitwerk. Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor het onderhoud van uw kunststof ramen? Kunststof ramen en kozijnen worden steeds populairder ten opzichte van de traditionele houten kozijnen. De PVC-kozijnen bieden veel voordelen ten opzichte van hardhouten kozijnen. Ze zijn onderhoudsarm en hoeven niet geschilderd te worden. Het is wel van groot belang om uw kunststof ramen te beveiligen met kwalitatief goed hang- en sluitwerk. Hiervoor zijn veel verschillende opties mogelijk, geschikt voor o.a. tuimelramen, draairamen, kantelramen en dakramen. Ook is het van groot belang dat uw raam regelmatig onderhouden wordt en dat het raam goed afgesteld wordt. Met de juiste afstelling van uw raam voorkomt u dat uw raam vroegtijdig slijt. Ook voorkomt u defecten aan het open- en sluitmechanisme, of zelfs raambreuk. Tijdig onderhoudt verlengt de levensduur van uw kozijnen, deuren en ramen en voorkomt dat u te maken krijgt met niet functionerend hang- en sluitwerk.

Uw erkende slotenspecialist

Heeft u een spoedklus, zoals bijvoorbeeld een afgebroken sleutel, een vastzittend rolluik, of een vastgeroest slot? We durven u te garanderen dat we binnen 30 minuten bij u zijn. We zijn bekend met de meeste sloten en met nagenoeg al het hang- en sluitwerk, zodat we in staat zijn om defecte sloten zonder schade voor u te openen. Wil uw kunststof raam niet meer dicht of niet meer open? Geen nood, we zijn binnen de kortste keren bij u en zorgen dat uw raam vóór ons vertrek weer perfect werkt.

Bijmaken van sleutels

Ook voor het bijmaken van sleutels bent u bij ons aan het juiste adres. Zelfs als u uw sleutels verloren bent is het voor onze Slotenmaker Amsterdam West mogelijk om een passende sleutel te maken waarmee u uw slot kunt openen.

Voor meer info :