My Life Online
Image default
Gezondheid

Deskundige hulp en advies bij ongewenste zwangerschap

Je bent ongewenst zwanger omdat je onbeschermde geslachtsgemeenschap hebt gehad of het is misgegaan met de voorbehoedsmiddelen die je hebt gebruikt. Dan is het goed te weten dat er professionele hulp beschikbaar is. Je kunt met de specialisten in Beahuis & Bloemenhovekliniek op vertrouwelijke basis praten over de mogelijkheden om de onbedoelde zwangerschap te stoppen. In deze erkende abortuskliniek bij Amsterdam kun je terecht voor zwangerschapsafbreking in het eerste en tweede trimetser.

Al sinds 1971 hulp aan meisjes en vrouwen bij een abortuskeuze

Abortuskliniek Bloemenhove verleent al sinds 1971 gespecialiseerde hulp bij het afbreken van de zwangerschap aan meisjes en vrouwen in leeftijd van circa 16 tot 50 jaar. Daarnaast krijg je hulp bij je keuze voor een juiste anticonceptie om een ongewenste zwangerschap te voorkomen. Beahuis & Bloemenhovekliniek is in het bezit van de wettelijke vergunningen voor het afbreken van zwangerschappen tot 22 weken na de laatste menstruatie.

Afhankelijk van het stadium van zwangerschap zijn er verschillende mogelijkheden

Ongewenst zwanger, en wat nu? In abortuskliniek Bloemenhove staan er verschillende mogelijkheden ter beschikking om een onbedoelde zwangerschap te beëindigen. Tot 8 weken nadat je voor de laatste keer ongesteld bent geworden kan een abortus pil worden gegeven, tot 12 weken na je laatste menstruatie is ook een zuigcurettage mogelijk. Vanaf 13 tot 22 weken kan onder plaatselijke verdoving of een kortdurende algehele narcose een instrumentele abortus worden verricht. Wil je meer informatie over de deskundige hulp van Beahuis & Bloemenhovekliniek bij ongewenste zwangerschap? Of meteen een afspraak maken met een van onze specialisten? Bel ons gerust op (023 – 528 98 90), stuur ons een e-mail of vul het afspraakformulier op onze website Bloemenhove.nl in.

Voor meer info : http://www.bloemenhove.nl/nl/home