My Life Online
Image default
Sport

De fysiotherapeut uit Waalwijk helpt je sneller opweg naar herstel!

Een lichamelijke klacht ervaren is altijd erg vervelend. Het kan je bepaalde handelingen belemmeren en je constant irriteren. Sommige klachten gaan vanzelf weer over en kunnen soms de oorzaak zijn van een vastzittende zenuw. Wanneer klachten niet vanzelf weer verdwijnen kun je het beste langsgaan bij een fysiotherapeut. De fysiotherapeut uit Waalwijk helpt je weer sneller te herstellen van de klacht die je ervaart. Bij Fysiocare kun je direct terecht en heb je geen verwijzing van een dokter nodig. Op de website kun je een formulier invullen en de afspraak maken. 

Voor welke klachten naar Fysiotherapeut uit Waalwijk?

Fysiocare beschikt over verschillende fysiotherapeuten die ieder gespecialiseerd zijn in verschillende lichamelijk klachten. De meest voorkomende klachten zijn vaak wel in de nek, rug of schouders. Deze klachten worden vaak veroorzaakt doordat je te lang en te vaak in een verkeerde houding hebt gezeten of te vaak een bepaalde beweging hebt gemaakt die niet juist was. Deze klachten kunnen vaak wel weer snel verholpen worden. Door bepaalde oefeningen te doen en massages kan de pijn snel verdwenen zijn. Je kan voor deze onderstaande klachten ook terecht bij Fysiocare: 

  • Arm en hand klachten

  • Been en voet klachten

  • Revalideren na beroerte

  • Kinderfysiotherapie

  • Manuele therapie

Staat jouw klacht er niet tussen en ben je toch benieuwd of je er terecht kan met jou klacht? Neem dan telefonisch contact op en vraag dit na. 

Naast fysiotherapie ook leefstijlprogramma’s

Naast fysiotherapie heeft Fysiocare ook verschillende specialisten die je helpen je leefstijl te verbeteren in welk opzicht dit dan ook mag zijn. Of je nu juist wat meer wilt bewegen of juist wat meer op je voeding wilt letten, bij Fysiocare kan het allemaal! 

De sportinstructeurs helpen je bij de juiste oefeningen te doen en ze ook juist uit te voeren. De praktijk heeft een eigen fitnessruimte waar je terecht kan voor de trainingen.