My Life Online
Image default
Vakantie

Op vakantie naar Spanje

Ben je van een lastminute in spanje te boeken, of ben je er al mee bezig? Hopelijk heb je je al een beetje mentaal voorbereid, want de keuze is enorm. Dus hoe kies je dan je last minute in spanje?

Handig is om als eerste de overweging te maken wat je precies wil doen tijdens je vakantie in Spanje. Misschien wil je wel lekker overwinteren, of ga je liever op stedentrip? Lekker bakken aan het strand in het hoogseizoen is natuurlijk ook altijd lekker en lastminute erg goed te doen.

In een land dat 12 keer zo groot is als Nederland is er natuurlijk sowieso meer dan genoeg te doen. Spanje bestaat ook uit een groot aantal eilanden, waarvan de Canarische eilanden waarschijnlijk wel de bekendste en populairste zijn. Dat is ook niet zo gek, als je ziet wat de Canarische eilanden allemaal te bieden hebben.

Het klimaat op de eilanden is heerlijk en bovendien veel gematigder dan het vasteland van Spanje. De zomers zijn aangenaam warm maar niet te heet. De winters zijn nooit koud en ook niet overdreven nat. De natuur is ook ontzettend mooi op de Canarische eilanden. Er zijn veel inactieve vulkanen op de Canarisch eilanden, wat de grond heel erg vruchtbaar heeft gemaakt. Het zijn dan ook prachtige groene gebieden en veel van de eilanden hebben dan ook een groot deel met beschermd natuurgebied.

Zo zie je dus, er zijn meer dan genoeg opties. Er zijn ook genoeg opties voor de kleinere portemonnee. Kijk daarvoor vooral eens buiten het dure hoogseizoen en tussen de last minutes. Grote kans dat daar ook zeker wel een leuke reis voor jou tussen te vinden is die bij je budget en bij je wensen past. En een reisje is natuurlijk nooit verkeerd toch? Dat moet je jezelf ook echt eens gunnen.

Voor meer info : http://lastminutespanje.nl/