My Life Online
Image default
Beauty en verzorging

Donkere kringen onder de ogen

Heeft u last van donkere kringen onder uw ogen en bent u op zoek naar een oplossing? U zult vast vaak de vraag krijgen of u slecht geslapen heeft of dat u misschien ziek bent. Allemaal door die nare, donkere kringen onder uw ogen. Uw huid wordt bleker en de vaatjes hieronder zijn beter zichtbaar. Met ouderdom wordt de huid dunner en worden de donkere kringen zichtbaarder. Gelukkig bestaan er verschillende behandelingen en komt u met preventie ook veel bereiken.

De hoofdoorzaken van de kringen onder uw ogen zijn leeftijd, blootstelling aan UV licht, roken, vermoeidheid of stress en ziekte. U kunt ervoor kiezen om crèmes of make-up te gebruiken om de kringen minder zichtbaar te maken. Veel crèmes beweren dat ze helpen tegen donkere kringen en wallen, echter bieden deze vaak valse hoop en wordt dit niet door professionals aanbevolen. 

Wilt u liever permanent van die nare kringen af? Dan kunt u een afspraak maken bij een cosmetische kliniek om verschillende opties te bespreken. Experts helpen u dan om uw jonge uitstraling weer terug te krijgen zodat u zich weer goed voelt. Bij een bezoek aan de kliniek is het verstandig om te vragen welke behandeling het beste voor u is en wat de resultaten hiervan zijn. Het is mogelijk dat uw behandeling vergoed wordt door uw verzekeraar, dus informeer hiernaar. Stel voorafgaand aan de behandeling uw wensen en verwachtingen vast en vraag of deze te realiseren zijn met de behandeling. Twijfel niet om vragen te stellen!

Hoewel de behandeling het verouderingsproces van de huid niet stopt, kan met herhaling van de behandeling het effect blijven zichtbaar zijn. Wanneer de donkere kringen onder uw huid minder worden, geeft dit snel een vriendelijkere, jonge en frisse uitstraling. Vaak is het effect wel 9 maanden lang zichtbaar. De behandeling houdt dus erg lang resultaat aan.

Voor meer info : http://www.faceland.nl