My Life Online
Image default
Woningen

Speciale raamvormen met shutters, wel of niet doen?

Is de zoektocht naar raamdecoratie begonnen? Dan kan dit best een uitdaging zijn! Vooral wanneer je te maken hebt met ramen met een speciale vorm loop je tegen verschillende uitdagingen aan, je hebt namelijk een specialist nodig in raamdecoratie die met je meedenkt en daarnaast ook maatwerk levert voor jouw speciale ramen. Bij speciale raamvormen kun je bijvoorbeeld denken aan ronde ramen, driehoekvormige ramen of schuine ramen. Ben jij benieuwd of Van Eyck shutters geschikte raamdecoratie zijn voor jouw speciale raamvormen? Je leest het in deze blog!

 

Wel of geen shutters bij speciale raamvormen

Heb jij bij jouw thuis een raam met een speciale vorm? Bijvoorbeeld ronde ramen, driehoekvormige ramen of schuine ramen? Dan hebben wij goed nieuws. Ook bij speciale raamvormen zijn shutters uitermate geschikt als raamdecoratie! Bij het gebruik van shutters wordt namelijk de speciale vorm van jouw raam behouden en hierdoor wordt deze juist extra mooi geaccentueerd. Het zou jammer zijn om een raam met een speciale vorm te verstoppen. Het antwoord is dus ja! Het is juist een goed idee om shutters te gebruiken als raamdecoratie bij speciale raamvormen.

 

Voordelen van shutters

Nu je weet dat jij shutters kunt gebruiken als raamdecoratie bij speciale raamvormen is het tijd voor de andere voordelen. Shutters geven namelijk, in de juiste samenstelling, sfeer aan je huis. Het zijn dus sfeervolle binnenluiken met horizontale lamellen die naar wens te verstellen zijn. Door het kantelen van de lamellen regel je in één handomdraai de juiste lichtinval en mate van privacy. De shutter luiken kunnen ook deel of geheel geopend/weggeklapt worden. Hierdoor creëer je met de shutters een uniek, sfeervol lichteffect waardoor ze ook echt wat toevoegen aan je interieur. Daarnaast werken de shutters zowel zonwerend als isolerend. Dat klinkt goed toch?

 

Van Eyck shutters voor jouw speciale raamvormen

Of jij nu te maken hebt met een rond, ovaal, driehoekig, getoogd of een ruitvorm raam, wij kennen een partij waarbij de shutters speciaal voor jou op maat gemaakt worden. Hierdoor ben je gegarandeerd van mooie shutters die goed passen bij de speciale raamvormen. Bij Van Eyck Shutters kun je terecht voor maatwerk, ook bij speciale raamvormen. Geef aan in welke specificaties je de shutters wenst en de specialisten van het bedrijf maken de shutters volledig op maat en geheel naar wens, zodat ze toepasbaar zijn op elk type raam. Daarbij heb je bij Van Eyck Shutters diverse mogelijkheden. De shutters van Van Eyck zijn gemakkelijk online te bestellen. 

Meer informatie?

Na het lezen van deze blog is het tijd om zelf eens een kijkje te nemen op de website van Van Eyck. Heb je liever persoonlijk contact en advies over de keuze voor de juiste shutters? Plan dan bij Van Eyck een vrijblijvend adviesgesprek in. Hierbij komt er een adviseur van Van Eyck bij jouw thuis langs om de situatie te beoordelen en samen de gewenste shutters samen te stellen. Na het opmeten van de ramen krijg je vervolgens een passende offerte toegestuurd. Dus, wil je meer weten over de shutters, of heb je nog aanvullende vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de specialisten van Van Eyck Shutters, zij helpen je graag verder!

https://www.vaneyckshutters.com/