My Life Online
Image default
Dienstverlening

Optimaliseer je google adwords resultaten

Om je website te promoten zijn de meeste gebruikte kanalen  zoekmachine marketing en sociale media.   De meeste bedrijven laten hun adwords campagne uitbesteden aan bedrijven die hierin gespecialiseerd is.  Het is natuurlijk slim om dit uit te besteden om zo een maximaal  rendement te behalen.  Maar  voor mensen die zich hierin verdiepen kunnen ook al een aardige campagne opstellen.  Hieronder gaan we je maar een aantal punten bijbrengen die je verder kunnen helpen om toch al een klein idee te krijgen om zo zelf te beginnen met adwords adverteren.

Bij het opmaken van je campagne is het al belangrijk om te weten op welke klanten je advertenties gericht zijn en welke locatie je wilt bereiken. Voor een kleine bedrijf waar vooral klanten uit de omgeving komen is het dan natuurlijk voordeliger om  je advertentie alleen zichtbaar te maken bij mensen uit de omgeving. Op deze manier ga je geen mensen bereiken  die toch niet speciaal langskomen voor jou product omdat er genoeg alternatieven zijn. Indien je dan geen locatie instelt, betaal je voor kliks van surfers die niet relevant zijn voor jou, dan ben je dus voor niets aan het betalen.

Ook is het belangrijk om te kijken op welke tijdstip  jou doelgroep het meest zoekt naar zoekwoorden die relevant zijn voor jou.  Voor een zo groot mogelijk bereik te realiseren kan je best  zorgen dat je een advertentie plaats op de momenten dat er het meest gezocht word.    Ook heb je ondertussen de mogelijkheid om te  kiezen op welk apparaat je advertenties te zien zijn.  Dus je kan bijvoorbeeld dus ervoor kiezen dat je advertentie alleen te zien  is op je Tablet. Voor een optimaal resultaat kan je ook kiezen voor een extensie voor je advertentie waarbij er links zijn naar verschillende delen in je website, het nadeel hiervan is dat je deze links hiervan niet kunt kiezen.

Voor meer info : http://www.economy.nl/

Gerelateerde artikelen

Tips voor het kiezen van trouwringen

Het incassobureau voor particulieren inschakelen.

Wat zijn de gemiddelde kosten voor het inschakelen van een makelaar?